BLINCK. UIT ZICH.

Wat Blinck Uit drijft? We willen precies datgene aanreiken waardoor je inzicht krijgt; in jezelf, in het team, in de organisatie. Zodat je kunt uitblinken. Op je eigen vierkante meter. Of (ver) daarbuiten.

De drijvende kracht achter Blinck Uit ben ik, Janine Koele (1979). Na het afronden van de opleiding Facility Management werkte ik als adviseur, interimmanager en Business Development Manager. Door (interne) opleidingen en trainingen heb ik me verder bekwaamd op het gebied van organisatieontwikkeling, verandermanagement en leiderschap.

Typisch Janine
Creatief, scherp, analytisch, doelgericht en ontwapenend zijn woorden die mij omschrijven. Ontwikkelkansen én uitdagingen van professionals bekijk ik in relatie tot de (werk)omgeving: denken en handelen staan niet op zich maar interacteren altijd met de omgeving. Gedrag in organisaties wordt  nu eenmaal sterk beïnvloed door psychologische en systemische wetmatigheden. Juist hier heb ik een scherp oog voor.

Culture eats strategy for breakfast and structure for lunch
Naarmate organisaties langer bestaan vergeten ze veelal waarom ze doen wat ze doen. Wat is de ‘bedoeling ook alweer’? De focus ligt op het opstellen van beleid, het (her)inrichten van processen, en het beschrijven van werkinstructies et cetera. Maar daarmee ben je er niet. Want hoe zorg je ervoor dat professionals ook daadwerkelijk gaan werken volgens de afspraken?

Blinck Uit
Blinck Uit (2016) komt voort uit mijn overtuiging dat organisaties beter presteren als medewerkers in hun kracht staan, en processen en structuren hen ondersteunen. Professionals en organisaties te helpen om het beste uit zichzelf en elkaar te laten halen is voor mij werk dat niet voelt als werk, omdat ik oprecht betrokken en geïnteresseerd ben.

 

 

06 43 25 36 81

KvK 65741471 | BTW 192861591B01

Janine@blinckuit.nl